Velkommen til Makepovertyhistory.dk

Velkommen til denne side, makepovertyhistory.dk. Dette er en side, der primært vil omhandle den verdensdækkende kampagne Make Poverty History, hvor ildsjæle fra hele verden forsøger at bekæmpe ekstrem fattigdom ved at sætte fattigdom på politikernes agenda.

Jeg hedder selv Jon og har været en aktiv del af kampagnen i godt og vel 5 år, så ca. halvdelen af den tid hvor kampagnen har været i gang. Jeg gik selv ind i Make Poverty History fordi jeg ikke kunne forstå hvordan vi et i verdenssamfund evigt og altiv lukkede øjnene for den fattigdom der var omkring os. Jeg vil her på bloggen beskrive lidt om mig selv og hvad kampagnen går ud på og håber på at det kan vække andre folks interesse for kampagnen, så vi endnu engang kan få skabt noget fokus for Make Povery History og yde en aktiv indsats i kampen mod fattigdom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *