Når hele verden står sammen

verdenHovedmålet med Make Poverty History er ikke noget der blot tager et par år og så er den i vinkel. Det er et verdensomspændende projekt med et mål der lyder så overvældende og som desværre også er uhyre svært at opnå. Der er dog en måde vi kan opnå det på, og det er ved at stå sammen!

Kampagnen har fået deltagelse af folk fra hele verden og er endeligt ved at komme på den faste dagsorden rundt omkring hos verdens ledere. Da jeg selv blev en aktiv del var det fascinerende for mig hvor stort et sammenhold der var inden for organisationen og hvor livsbekræftende det er at se folk fra hele verden samle sig om ét fælles formål. Make Poverty History sammenlignes og trækkes tit tilbage med den populære Live Aid koncert for mange år siden hvor hele verden så på hvordan Afrika led og sammen satte sig for at gøre en indsats. Vi ser nogle af de samme ting nu og selvom det ikke er igennem tv-shows der har flere millioner følgere verden over, så er det stadigvæk igennem musik og samarbejde at organisationen blev så stor som den gjorde for 10 år siden.

Det er ikke blot super fedt at se så mange gå sammen, det er også nødvendigt for at få budskabet sendt hele verden rundt. Hvis det kun var enkelte lande der gik forrest ville det hurtigt falde sammen, men når det er en hel verden der står sammen så giver det håb forude for at vi kan komme i mål, sammen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *