Mine planer for resten af året

Som en aktiv del af Make Poverty History har jeg hele tiden travlt og det kræver selvfølgeligt også noget tid og nogle ressourcer at kunne deltage som engageret og aktivt medlem. I år har jeg lagt store planer for hvad jeg skal med projektet og ser frem til at kunne gøre en forskel igen. Til september er der FN topmøde i New York og jeg har en plan om at deltage sammen med Make Poverty History.

For at kunne komme derover kræver det dog at jeg har midler til det og jeg er derfor heldig med at have anskaffet mig et arbejde på det fantastiske Bornholm, hvor jeg skal arbejde på en restaurant, som hedder Bornholmerhanen som tjener. Man kan læse mere om hvad restauranten er og hvad de kan tilbyde på deres hjemmeside under Bornholmerhanen.dk.

Når jeg skal bruge det meste af sommerferien på det, så er jeg også glad for at have fundet et sted med et godt omdømme. Jeg når forhåbentligvis at spare en god del op, så jeg har nok penge til at kunne udføre min lille drøm om at komme til New York i september og endnu engang være en aktiv del og forhåbentligvis være med til et event med endnu flere mennesker end der har været før. Efter New York vil jeg selvfølgeligt stadigvæk dedikere min tid til at blive endnu mere engageret i Make Poverty History hvilket jeg også vil skrive om herinde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *